Pojille

 

 

 

 

  

 

 

 

Poikakuoro

 
Poikakuoro on tarkoitettu 2. - 5. luokkalaisille pojille.  Poikakuoro harjoittelee Salon lukiolla maanantaisin klo 17-18.45.
 
Poikakuorossa opetellaan äänenkäytön perusteita ja helppoja 2-äänisiä lauluja ja kaanoneita. Ohjelmisto edellyttää lukutaitoa, mutta ei nuotinlukutaitoa. Kuorossa harjoitellaan nuotin seuraamista. Poikakuorossa käytetään kuoronjohtaja Saara Kemppaisen kehittämää "kasvun portaat" –kuorometodia, jonka avulla pojat voivat itse seurata kehitystään kuorolaisena. Suorituspäiviä on muutamia vuodessa ja niistä ja niiden vaatimuksista ilmoitetaan hyvissä ajoin etukäteen.
 
 
 Poikakuoro2
 
Poikakuoro esiintyy kevät- ja joulukonserteissa sekä muissa mahdollisissa esiintymisissä vuoden aikana. Kuorolla on kaksi leiriä vuodessa. Yli 10-vuotiailla on mahdollisuus osallistua ulkomaanmatkoille.
 

Valmennusryhmä

 

Valmennusryhmään kuuluvat ekaluokkalaiset, eskarit ja viskarit tytöt ja pojat eli 5-7-vuotiaat.

Salon valkkarit harjoittelevat Salon lukiolla maanantaisin klo 18-19.30.

Perniön valkkarit harjoittelevat Perniön Yhteiskoululla keskiviikkoisin klo 18-19.30.

 

 
Valmennusryhmässä harjoitellaan kuorolaisena olemista. Säveliin tutustutaan kuunnellen, laulaen ja leikkien. Sävelpuhtautta opetellaan käsimerkkien avulla alkaen kahden sävelen lauluista. Iloinen ja terve äänenkäyttö on Leticia-kuorolaiselle tuttua jo valmennusryhmässä.
 
 MG 7695    MG 7827    MG 7687
 
Valmennusryhmä esiintyy kaksi kertaa vuodessa: kevätkonsertissa ja joulukonsertissa. Ryhmällä on ainakin yksi leiri vuoden aikana.